Uur vol vuur

Een Uur vol Vuur is een brainstorm, een dialoog, een ontmoeting en nog veel meer. In het kort: tijdens een Uur vol Vuur kunt u op een snelle wijze antwoorden op uw vragen op het gebied van interieur, architectuur, meubelbouw en ontwerp krijgen.

Onderscheidende oplossingen

Tijdens een Uur vol Vuur legt u een vraag, probleem of uitdaging bij Eric, Igor en Warja neer. Vervolgens gaat u met hen naar oplossingen zoeken. Hierbij wordt gebruik gemaakt van schetsen, fotomateriaal, ontwerpen, dialoog en nog veel meer. Het doel is om te komen tot onderscheidende oplossingen. Een Uur vol Vuur kan plaatsvinden bij u op locatie of in het Atelier van URUS. Het goede nieuws is dat er geen kosten aan zijn verbonden. Het enige dat u hoeft te doen is een casus, vraag of probleem inbrengen. Meer niet!

Delen waar je van overloopt

Bij URUS zijn we al lang op zoek naar een andere manier om kennis, creativiteit en ervaring te delen. Een Uur vol Vuur is hier het inspirerende antwoord op. Wij vroegen ons af of het mogelijk was om klant-relaties ook op een andere wijze te ‘ontmoeten’. Tenslotte is het zo dat als je een klant beter begrijpt en de klant kan ervaren hoe URUS Interiors denkt, je antwoorden en inzichten krijgt die beter aansluiten op de onderliggende vraag.

Bijzondere ontmoeting

Igor Krah: ‘Je kunt een Uur vol Vuur ook zien als een bijzondere ontmoeting. ‘Eric, Warja en ik hadden vaak het gevoel dat ‘gewone’ klantcontacten vaak te weinig opleveren. Er blijft iets liggen. Vaak maak je na een eerste ontmoeting een offerte en ga je, bij akkoord, ze snel mogelijk aan het werk. Maar waar blijft de inspiratie? De uitzonderlijkheid? Als je elkaar in deze bijzondere setting ontmoet, ben je sneller geneigd om een vraag van álle kanten te bekijken.’

Eric Nydam: ‘En het werkt! We zijn langs deze weg al op hele uitzonderlijke oplossingen gekomen en vaak genoeg zijn de minder voor de hand liggende antwoorden niet eens de duurste. En dat na een uurtje brainstormen!’