Wie is Urus Interiors

URUS Interiors is een full service interieur, meubel ontwerp- en bouwstudio. Alle activiteiten gebeuren in eigen huis. URUS Interiors wordt geleid door Eric Nydam, Warja Nijdam en Igor Krah. Samen geven zij leiding aan een klein team van ontwerpers en vakmensen.

URUS Interiors is opgericht door Eric Nydam, Igor Krah en Warja Nijdam. Deze organisatie komt voort uit een eerdere samenwerking tussen Atelier NydamKrah en Warja’s Wood Works.

 GRAAG STELLEN ERIC, IGOR EN WARJA ZICH AAN U VOOR

Wat je deelt, wordt meer

De kracht van URUS is gebaseerd op het het inzicht dat als je bijzondere dingen wilt maken, je moet samenwerken. In een wereld waar systeembouw steeds meer de norm aan het worden is, wil URUS Interiors het anders doen. Verder gaan. Eric, Igor en Warja vonden elkaar in hun passie voor het vak.

Hout leeft
Bij URUS Interiors vinden we dat hout, als je het behandeld als levend materiaal, zoveel meer te bieden heeft. Afwerking maakt een meubel schitterend. Een goed ontwerp maakt dat een interieur uitnodigend word. Voor Eric, Warja en Igor komt het allemaal samen in één woord: passie. Passie voor het vak, ruimte en materiaal.